Чорна п’ятниця триває!

28.11.2019

Розпродаж у повному розпалі, ціни в шоці, а клієнти у захваті!
До 2 грудня заходьте на нашу сторінку Чорної п’ятниці. і погляньте, що залишилося від наших цін, адже ми пропонуємо знижки до 70%!

Наші бестселери:

Серверні кредити Octoplus
Декодування телефонів Samsung / декодування, видалення FRP, відновлення IMEI на телефонах LG (включно з моделями ATT, TMB, SPR, Crcket). Коли ми опрацюємо ваше замовлення, ви отримаєте лист з інформацією про ваш акаунт (логін та пароль), а також кількість придбаних кредитів Octoplus на балансі цього акаунту.
Серверні кредити Z3X (новий акаунт)
Ексклюзивне рішення для зчитування кодів нових телефонів на базі Qualcomm. Акаунт користувача (разом з логіном і паролем) створюється автоматично після купівлі. Якщо вам потрібно додати Z3X кредити на існуючий обліковий запас, вам необхідно придбати Серверні кредити Z3X (Поповнення існуючого акаунту).
Smart-Clip2 Basic Set з активованими Pack 2, 3, 4, 5, 6
Smart-Clip2 Basic Set з активованими Pack 2, Pack 3, Pack 4, Pack 5 і Pack 6 – універсальний пристрій для обслуговування мобільних телефонів і смартфонів на платформах MTK, Qualcomm, Broadcom і TI без прив'язки до конкретного списку моделей.
Знято з виробництва
Octoplus Pro Box з набором кабелів 7 в 1 (з активацією Samsung + LG + eMMC/JTAG)
Octoplus Pro Box - це мультибрендовий програматор, за допомогою котрого ви можете виконувати перепрошивання, декодування, відновлення даних багатьох мобільних телефонів.
Знято з виробництва
Medusa PRO Box
Medusa PRO Box — професійний програматор для відновлення завантажувача телефонів, роботи з чипами пам'яті і відновлення даних. Дозволяє працювати з телефонами Samsung, Huawei, LG, Motorola, Siemens, Sony Ericsson, Vodafone, ZTE та іншими мобільними пристроями через інтерфейси UART, USB JTAG, MMC, ISP.
Знято з виробництва

Обладнання для ремонту, навчальні іграшки і хобі, запчастини для смартфонів і автоелектроніка все ще безжальні до своїх цін. Обов’язково відвідайте їх на нашій чорній сторінці!

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти