Accta – тепер ще й вимірювальні прилади!

24.02.2020

Ви вже звикли і добре знаєте бренд паяльного обладнання Accta. Але прогрес не стоїть на місці. Відтепер Accta – це не лише паяльні станції! Під цим брендом вийшла ціла лінійка вимірювальних приладів. І не дивно, бо що то за майстер без мультиметра?

Accta

На ринок вийшли надійні мультиметри і струмові кліщі Accta від найпростіших моделей до професійних пристроїв зі всіма необхідними функціями. Оберіть прилад відповідно до своїх потреб – від невеликих ремонтних робіт, навчання, практики і хобі аж до ремонту електроніки, промисловості і науки.


Мультиметри

для домашнього використання і невеликих ремонтних робіт, навчання і практики, хобі та подібних застосувань

Кишеньковий цифровий мультиметр Accta AT-110
True RMS мультиметр з автоматичним вибором діапазону для тестування діодів та вимірювання постійної та змінної напруги, прогальності імпульсів, опору, ємності й частоти.
566.40 ₴
Цифровий мультиметр Accta AT-130
Мультиметр з ручним вибором діапазону для вимірювання DC струму, AC/DC напруги та опору, а також для перевірки провідності електричних кіл та тестування діодів.
358.80 ₴
Кишеньковий цифровий мультиметр Accta AT-180
Надійний True RMS мультиметр для вимірювання AC/DC напруги та струму, ємності, частоти, прогальності, опору та температури, а також для перевірки діодів та провідності електричного кола.
698.40 ₴

Цифрові мультиметри і струмовимірювальні кліщі

для загального застосування, ремонту електроніки, обслуговування побутової техніки, встановлення та обслуговування електромереж

Цифровий мультиметр Accta AT-201
Надійний та компактний мультиметр для вимірювання AC/DC напруги, DC струму та опору, а також для тестування діодів і батарей.
Знято з виробництва
Цифровий мультиметр Accta AT-205
Компактний True RMS мультиметр для вимірювання AC/DC напруги та струму, ємності, частоти та опору, а також для перевірки діодів та провідності електричних кіл.
614.40 ₴
Струмовимірювальні кліщі Accta AT-600A
True RMS струмовимірювальні кліщі для вимірювання AC/DC напруги, AC струму, опору, ємності, NCV, тестування діодів та перевірки провідності електричного кола.
Знято з виробництва
Струмовимірювальні кліщі Accta AT-600C
Кліщі True RMS вимірюють AC/DC напругу та струм, опір, ємність, частоту, NCV, а також використовуються для тестування діодів та перевірки провідності електричного кола.
Знято з виробництва

Професійні багатоцільові прилади для вимірювання і тестування

для прокладання та обслуговування електромереж, різноманітних ремонтів, промисловості та науки, а також будь-яких можливих застосувань

Цифровий мультиметр Accta AT-280
True RMS мультиметр для вимірювання AC/DC струму та напруги, опору, індуктивності, провідності, ємності, частоти та температури, а також тестування діодів і транзисторів.
1203.20 ₴
Цифровий мультиметр Accta AT-290
True RMS мультиметр вимірює DC/AC напругу та струм, опір, ємність та температуру, а також тестує діоди, транзистори та перевіряє провідність електричних кіл.
875.60 ₴
Струмовимірювальні кліщі Accta AT-1000A
Кліщі для вимірювання AC/DC напруги та струму, опору, ємності, частоти, прогальності, для тестування діодів та перевірки провідності кола. Розкриття губок кліщів: 55 мм.
1973.60 ₴
Струмовимірювальні кліщі Accta AT-1000E
True RMS кліщі для вимірювання AC/DC напруги та струму, опору, ємності, частоти, прогальності, для тестування діодів та перевірки провідності кола.
Знято з виробництва

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти