Sigma, версія 2.0.2.0

08.01.2021
Sigma 2020

Ось вже 8 років Sigma є активним гравцем в сфері обслуговування телефонів. Цей рік показав нам, що незважаючи на наш досвід і досягнення, завжди є над чим працювати і до чого прагнути.

Нашим головним завданням на наступний рік, як і завжди, є максимальне розширення списку підтримуваних брендів і моделей телефонів. А також додавання нових функцій і розробка сервісних рішень, які ми з гордістю зможемо назвати першими в світі.


І ось знову ми раді представити вам, дорогі користувачі, наш щорічний звіт Sigma 2020!

Ось яким був 2020 рік для команди Sigma.


Коротко про головне:

  • Інструмент для багатьох брендів і платформ: на сьогоднішній день ми надаємо підтримку для 140 брендів мобільних телефонів і 5 платформ
  • Випущено 33 оновлення, більшість з яких належать до категорії “вперше в світі”
  • Більше 12000 моделей телефонів в списку підтримуваних
  • Sigma Pack 5 – новий продукт, який включає функції читання прошивки Huawei, доступу до сертифікатів, а також платформу для нових рішень

Протягом всього року бренд Huawei дійсно був в центрі уваги. Ми не могли стояти осторонь і продовжили працювати з цим брендом, і представляли нові ексклюзивні рішення для Huawei.

Ми приділили багато уваги цьому A-бренду в основному тому, що протягом кількох років жодна команда на ринку не пропонувала сервісних рішень для телефонів, які вже тоді ставали все більш популярними.

Безумовно, було б набагато простіше йти протоптаними дорогами, але ми обрали напрямок, в якому інші не ризикнули випробувати свої сили. Так, було важко, але водночас так цікаво!

Тисячі годин досліджень, тестувань і важкої праці увінчались успіхом! Ми представили довгоочікуваний результат нашим користувачам!

Ось що ми встигли зробити в 2020 році.


Вперше в світі:

  • Ми додали підтримку для найновіших процесорів HiSilicon Kirin 710 / 810 / 820 / 970 / 980 / 985 / 990 / 990 5G!
  • Ми додали в список підтримуваних пристроїв 350+ найновіших моделей Huawei 2019-2020 років, які ви можете бачити на полицях магазинів по всьому світу
  • Ми розробили революційне рішення - програмний тестпоінт, яке дозволяє виконувати обслуговування телефона без розбирання самого телефона і без схематики тестпоінтів
  • Тепер підтримується нова зона безпеки Huawei – починаючи із старших моделей 2018 року, і до нових моделей 2020 року! Так-так, і навіть для Android 11!
  • Ми практично "оживили" тисячі програмно-пошкоджених телефонів (так званих "цеглин") на найновіших процесорах, які роками приречено припадали пилом на полицях сервісних центрів!
  • Ми випустили повний спектр основних сервісних опцій, таких як видалення FRP, розблокування, записування сертификату, і багатьох інших. Також ми додали набір "просунутих" опцій спеціально для досвічених і впевнених користувачів
  • Наш інструмент читання / записування прошивки вийшов на максимальну потужність і включає всю необхідну підтримку!
  • Наша ексклюзивна опція Huawei ID тепер включає роботу з серією P40!
  • і багато-багато іншого!

2020 рік звичайно ж кинув виклик кожному з нас. В якийсь момент, розгубивши залишки оптимізму і мотивації, просто хотілось піддатись загальній паніці. Але ми так і не змогли знайти вільного часу для паніки в нашому графіку. Ми працювали, працювали, і ще раз працювали, бо ми розуміли, що від результатів нашої роботи залежить робота інших людей по всьому світу.


Ми дуже раді бачити вашу зворотню реакцію, адже це означає, що ви працюєте саме з нашим сервісним інструментом.
Ми продовжуємо досліджувати світ обслуговування телефонів, і обіцяємо вам докласти максимум зусиль, щоб Sigma і надалі залишалась вашим підручним інструментом і надійним помічником!


Адже всім відомо, що Ланістери завжди платять свої борги, а Sigma завжди виконує свої обіцянки!
Побачимось у 2021 році, слідкуйте за новинами!

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти