Halabtech – ласкаво просимо на GsmServer!

14.10.2022

Зустрічайте нового члена цифрової сім’ї GsmServer.
Серверні кредити Halabtech, а також активації, які нададуть вам доступ до сервісу завантаження прошивок Halabtech терміном від 3 місяців до одного року.

Познайомтесь ближче:

Кредити Halabtech Support
Кредити Halabtech Support
За кредити ви можете купити активацію Halabtech чи рішення з категорії "Paid Solution". Призначені лише для використання на support.halabtech.com.
Halabtech Silver (доступ на 3 місяці)
Halabtech Silver (доступ на 3 місяці)
Активація Halabtech Silver надає доступ до завантаження файлів прошивки на платформі Halabtech на 3 місяці. Денний ліміт завантаження: 187 Гб. При оформленні замовлення вкажіть email, який ви використали для реєстрації акаунту Halabtech. Час обробки замовлення: 1-3 години.
Halabtech Gold
Halabtech Gold
Активація Halabtech Gold надає доступ до завантаження файлів прошивки на платформі Halabtech на 6 місяців. Денний ліміт завантаження: 352 Гб. При оформленні замовлення вкажіть email, який ви використали для реєстрації акаунту Halabtech. Час обробки замовлення: 1-3 години.
Halabtech Platinum
Halabtech Platinum
Активація Halabtech Platinum надає доступ до завантаження файлів прошивки на платформі Halabtech на 12 місяців. Денний ліміт завантаження: 682 Гб. При оформленні замовлення вкажіть email, який ви використали для реєстрації акаунту Halabtech.
Halabtech Super Platinum
Halabtech Super Platinum
Активація Halabtech Super Platinum надає доступ до завантаження файлів прошивки на платформі Halabtech на 12 місяців. Денний ліміт завантаження: 869 Гб. При оформленні замовлення вкажіть email, який ви використали для реєстрації акаунту Halabtech. Час обробки замовлення: 1-3 години.

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти