Закрити
Фільтри

Конструктор LEGO Minecraft Гидкі джунглі (21176)

Код: 905194
Конструктор LEGO Minecraft Гидкі джунглі (21176)
Все про товар
Повний опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1462.40 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
Коли поряд шастає монстр, ніхто не почуватиметься в безпеці. Але в наборі є аж 5 мінігероїв. Чи здолають вони Чудовисько заввишки 15 см? Для дітей від 8 років. Читати далі
1462.40 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
1462.40 ₴
Сповістити
про наявність
Повний опис

У LEGO-комплекті Гидкі джунглі шаленіє потвора. Це живе створіння з колод, ліан і каміння має рухомі голову, рот, ноги й талію, а його рука готова розтрощити все довкола.

Чи помітить монстр дослідника джунглів і археолога? А може, зачарований Крипер і Скелет побачать їх першими? Або ж їх схопить хижа рослина своїми ненажерливими пелюстками? Вирішувати лише вам.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Розпакуйте коробку й ознайомтеся з її вмістом. Окрім 4 пакетів із посортованими деталями ви знайдете ілюстровану інструкцію та цілий арсенал іграшкової зброї. Ще ніколи Minecraft не був таким реалістичним і загадковим водночас!

Що ж тут коїться насправді? Схоже, у скрині хтось заховав смарагди. Можливо, саме їх захищає гидка потвора з джунглів? Археолог і дослідник усе з’ясують! Допоможіть їм залишитися непоміченими. Герої можуть вистежити чудовисько з Небесної вежі (21173) або ж перечекати небезпеку у «Закинутій» шахті (21166). Різноманітні аксесуари дозволяють розіграти будь-який сюжет.

LEGO Minecraft Гидкі джунглі (21176) розвиває уяву, просторове, логічне й наочно-образне мислення. Такі видовищні комплекти мотивують дітей фантазувати й експериментувати. З ними дітлахи вчаться створювати моделі за схемою, малюнком і текстовою інструкцією.

Кому подарувати

Набір сподобається дітям віком від 8 років та дорослим поціновувачам серії. Він стане корисним дозвіллям у шкільних групах продовженого дня і неодмінно відволіче дітей від комп’ютерних ігор.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 535 г
Габарити опаковання 282 мм × 262 мм × 59 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Minecraft Гидкі джунглі (21176) – 489 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту gsmserver.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 8-13 років
Тип
  • для самостійного складання
  • пластмасовий
Навички
  • інженерія
  • творче мислення
  • дрібна моторика
  • абстрактне мислення
Кількість елементів
  • 200+
Серія LEGO
  • Minecraft
Тематика Lego
  • Справжні герої
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти