Закрити
Фільтри

Аналізатор роботи електроприводів Fluke FLUKE-MDA-550-III (5282560)

Код: 913731
Аналізатор роботи електроприводів Fluke FLUKE-MDA-550-III (5282560)
Все про товар
Повний опис
Доставка
Оплата
Гарантія
379150.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
5 кг Гарантія: 12 місяців
У комплекті: акумуляторний блок BP 291, зарядний пристрій BC190, датчики високої напруги VPS421 (3 шт.), кліщі і400s (3 шт.), SVS-500, ПЗ, апаратний ключ Wi-Fi та ін. Читати далі
379150.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
379150.00 ₴
Сповістити
про наявність
Повний опис

Спрощення складного процесу пошуку та усунення несправностей електроприводу з покроковими налаштуваннями перевірки й автоматизованими вимірюваннями на приводі, які забезпечують надійні результати роботи.

Аналізатор роботи електроприводів Fluke MDA-550-III економить час і усуває необхідність налаштування складних вимірювань. Просто оберіть режим перевірки й система з покроковими інструкціями покаже, де можна встановити з’єднання для вимірювання напруги й сили струму, а попередньо вказані профілі вимірювань забезпечать захоплення всіх даних, необхідних для кожної критично важливої секції електроприводу — від входу до виходу, шини постійного струму й самого електродвигуна. Прилад дає змогу здійснювати базові й розширені вимірювання, а також формувати звітність за результатами «As-found» (Виміряно)/«As-Left» (Відкладено). Це ідеальний портативний вимірювальний пристрій для аналізу роботи електроприводів, безпечного пошуку й усунення типових проблем у системах інверторного типу.

Аналізатор роботи електроприводів використовує вимірювання з покроковими інструкціями для спрощення аналізу.

Вхід приводу. Виміряйте вхідні напругу й струм, щоб оперативно визначити, чи перебувають значення у допустимих граничних межах, порівнюючи номінальну встановлену напругу приводу з фактичною. Потім перевірте вхідний струм, щоб визначити, чи перебуває він у межах максимального значення та чи мають провідники підхожий розмір. Також можна перевірити гармонічне спотворення шляхом візуальної перевірки форми сигналу чи перегляду екрана спектра гармонік, який відображає загальне гармонічне спотворення та окремі гармоніки.

Асиметрія напруги й струму. Перевірте асиметрію напруги на вхідних терміналах, щоб переконатися, що асиметрія фаз не надто висока (> 6–8%), і що чергування є правильним. Також можна перевірити асиметрію струму, оскільки надмірна асиметрія може вказувати на проблеми з випрямлячем струму.

Розширене вимірювання гармонік. Надмірні гармоніки становлять загрозу не тільки для обертальних механізмів, а й для іншого обладнання, під’єднаного до системи електроживлення. MDA-550-III дозволяє знаходити гармоніки електроприводу, а також виявляти можливий вплив інверторних елементів-перемикачів. MDA-550 має три діапазони гармонік: з 1-ї по 51-у гармоніку, 1–9 кГц та 9–150 кГц.

Шина постійного струму. Перетворення змінного струму на постійний в електроприводі має величезне значення, бо правильна напруга й належне згладжування з низьким рівнем пульсації необхідні для максимальної продуктивності приводу. Високий рівень пульсації напруги може бути ознакою несправності конденсаторів або некоректного визначення розмірів підключеного електродвигуна. Функцію запису можна використовувати для динамічної перевірки продуктивності шини постійного струму в робочому режимі з навантаженням.

Вихід приводу. Перевірте вихідну потужність приводу, беручи до уваги співвідношення напруги й частоти та модуляцію напруги. За високого співвідношення напруги/частоти електродвигун може перегрітися. За низького співвідношення напруги/частоти підключений електродвигун може не забезпечувати крутний момент під навантаженням, необхідний для ефективного виконання процесів.

Модуляція напруги. Вимірювання сигналу з широтно-імпульсною модуляцією використовуються для перевірки піків напруги, які можуть пошкодити ізоляцію обмотки електродвигуна. Час або швидкість наростання імпульсів вказуються у вигляді значень dV/dt (швидкість зміни напруги з часом), які необхідно порівнювати з вказаною ізоляцією електродвигуна. Виміряні параметри також можна використовувати для вимірювання частоти перемикання, щоб визначити наявність потенційних проблем з електронним перемиканням або заземленням, де сигнал плаває вгору та вниз.

Вхід електродвигуна. Важливо пересвідчитися, що напруга подається на вхідні клеми електродвигуна, а вибір кабелів, що ведуть від привода до двигуна, має вирішальне значення. Неправильний вибір кабелів може призвести до пошкодження приводу й електродвигуна через надмірну пікову напругу. Переконайтеся, що струм на терміналах перебуває в межах характеристик електродвигуна, адже перевищення струму може спричинити його перегрівання. Як наслідок: скорочення терміну служби ізоляції статора та передчасна відмова електродвигуна.

Напруга на кінцях валу електродвигуна. Імпульси напруги від приводу з регульованою частотою обертів можуть замикатися від статора електродвигуна до ротора, що приводить до появи напруги на валу ротора. Коли напруга на валу ротора перевищує ізоляційну здатність мастила підшипника, можуть виникнути струми іскрового розряду, що призведе до утворення пітінгової корозії й канавок на обоймі підшипника електродвигуна, через що той може передчасно вийти з ладу. MDA-550-III постачається зі щітковими наконечниками давача з вуглецевого волокна, які легко виявляють наявність руйнівних іскрових розрядів.

Модель MDA-550-III призначена для швидкої й легкої перевірки та усунення типових несправностей у три- та однофазних системах електроприводів інверторного типу. Інформація на екрані та покрокові інструкції дозволяють без проблем налаштувати аналізатор та отримати результати вимірювань параметрів приводу, що необхідні для оперативного ухвалення рішень щодо технічного обслуговування. Від входу живлення до встановленого електродвигуна – MDA-550-III дозволяє виконувати вимірювання для найшвидшої діагностики.

Особливості

  • Покрокові інструкції з графічним відображенням схем підключення.
  • Попередньо встановлені профілі вимірювань спрощують налаштування.
  • Вбудовані можливості створення звітності.
  • Вимірювання ключових параметрів електроприводів включно з напругою, силою струму, напругою на шині постійного струму й пульсації змінного струму, асиметрією й гармоніками напруги та струму, модуляцією напруги, а також розрядами напруги на кінцях валу електродвигуна.
  • Розширені вимірювання з коефіцієнтом гармонік для визначення впливу гармонік низького й високого порядку на вашу систему електроживлення.
  • Обчислення додаткових електричних параметрів за допомогою осцилографа 500 МГц, вимірювача й функції запису для повного діапазону електричних та електронних вимірювань у промислових системах.

Технічні характеристики

Функція Характеристика
Напруга постійного струму (В пост. струму)
Максимальна напруга з давачем 10:1 або 100:1 1000 В
Максимальна роздільна здатність з давачем 10:1 або 100:1 (напруга на заземлення) 1 мВ / 10 мВ
Показання на повній шкалі 999 відліків
Похибка 4 с - 10 мкс/под. ± (1,5 % + 6 відліків)
Напруга (TRUE-RMS) (В змін. струму або В змін. струму + пост. струму; з вибраним з'єднанням постійним струмом)
Максимальна напруга з давачем 10:1 або 100:1 (напруга на заземлення) 1 000 В
Максимальна роздільна здатність з давачем 10:1 або 100:1 1 мВ / 10 мВ
Показання на повній шкалі 999 відліків
Постійний струм ≤ 60 Гц: ± (1,5 % + 10 відліків)
60 Гц - 20 кГц: ± (2,5 % + 15 відліків)
20 кГц - 1 МГц: ± (5 % + 20 відліків)
1 МГц - 25 МГц: ± (10 % + 20 відліків)
Напруга ШІМ (В ШІМ)
Призначення Вимірювання сигналів з широтно-імпульсною модуляцією. Наприклад, на виході інвертора електродвигуна
Принцип Показання відповідають ефективній напрузі, що обчислюється шляхом усереднення відліків за цілим числом періодів основної частоти
Похибка Як при вимірюванні напруги змінного + постійного струму для синусоїдальних сигналів
Пікова напруга (В пікова)
Режими Максимальне пікове значення, мінімальне пікове значення або міжпікове значення
Максимальна напруга з давачем 10:1 або 100:1 (напруга на заземлення) 1000 В
Максимальна роздільна здатність з давачем 10:1 або 100:1 10 мВ
Похибка
Максимальне / мінімальне пікове значення ± 0,2 под.
Міжпікове значення ± 0,4 под.
Показання на повній шкалі 800 відліків
Струм (АМР) з використанням струмовимірювальних кліщів
Діапазони Ті самі, що й для напруги змін.струму, змін. + пост. струму або пікового значення
Коефіцієнти посилення 0,1 мВ/A, 1 мВ/A, 10 мВ/A, 20 мВ/A, 50 мВ/A, 100 мВ/A, 200 мВ/A, 400 мВ/A
Похибка Та сама, що й для напруги змін.струму, змін. + пост. струму або пікового значення (додати похибку струмовимірювальних кліщів)
Частота (Гц)
Діапазон 1,000 Гц - 500 МГц
Показання на повній шкалі 9999 відліків
Похибка ± (0,5 % + 2 відліки)
Співвідношення напруга / частота (В/Гц)
Призначення Для відображення виміряного значення В ШІМ, поділеного на значення основної частоти у приводах з регульованою швидкістю обертів двигуна змінного струму
Похибка % V середньоквадр. + % Гц
Дисбаланс напруги на вході приводу
Призначення Для відображення максимальної різниці у відсотках однієї з фаз порівняно з середнім значенням 3 істинних середньоквадратичних значень напруги
Похибка Орієнтовний відсоток на основі значень напруги змін. + пост. струму
Асиметрія напруги на виході приводу та вході електродвигуна
Призначення Для відображення максимальної різниці у відсотках однієї з фаз порівняно з середнім значенням 3 значень напруги ШІМ
Похибка Орієнтовний відсоток на основі значень напруги ШІМ
Асиметрія струму на вході приводу
Призначення Для відображення максимальної різниці у відсотках однієї з фаз порівняно з середнім значенням 3 значень змінного струму
Похибка Орієнтовний відсоток на основі значень сили змін. струму + пост. струму
Асиметрія струму на виході приводу та вході електродвигуна
Призначення Для відображення максимальної різниці у відсотках однієї з фаз порівняно з середнім значенням 3 значень змінного струму
Похибка Орієнтовний відсоток на основі значень змінного струму
Час наростання та спадання
Показання Різниця напруги (dV), різниця в часі (dt), різниця напруги / часу (dV/dt), викид
Похибка як похибка осцилографа
Гармоніки та спектр
Гармоніки постійний струм до 51-ї
Діапазони спектра 1–9 кГц, 9–150 кГц (фільтр 20 МГц ввімк.), до 500 МГц (модуляція напруги)
Напруга на кінцях валу
Події на секунду Орієнтовне відсоткове значення на основі вимірювань часу наростання й спадання (імпульсні розряди)
Реєстрація даних звітності
Кількість екранів 50 типових екранів можуть бути збережені у звітах (залежить від коефіцієнта стиснення)
Передача на ПК За допомогою USB-накопичувача на 32 ГБ або 2 ГБ, кабелю міні-USB - USB або Wi-Fi-з'єднання та FlukeView™-2 для ScopeMeter®
Налаштування давача
Давач напруги 1:1, 10:1, 100:1, 1000:1, 20:1, 200:1
Струмовимірювальні кліщі 0,1 мВ/A, 1 мВ/A, 10 мВ/A, 20 мВ/A, 50 мВ/A, 100 мВ/A, 200 мВ/A, 400 мВ/A
Давач напруги на валу 1:1, 10:1, 100:1
Безпека
Загальна IEC 61010-1: ступінь забруднення 2
Вимірювання IEC 61010-2-030: CAT IV 600 В / CAT III 1000 В
Максимальна напруга між будь-якою клемою та заземленням 1000 В
Максимальна вхідна напруга Через VPS410-II або VPS421 1000 В CAT III / 600 В CAT IV
Вхід BNS A, B, C, D прямий 300 В CAT IV
Макс. плавуча напруга, вимірювальний прилад або вимірювальний прилад з давачем напруги VPS410-II / VPS421 між будь-якою клемою та заземленням 1000 В CAT III / 600 В
CAT IV між будь-якою клемою 1000 В CAT III / 600 В CAT IV
Робоча напруга між наконечником давача та еталонним проводом давача VPS410-II: 1000 В
VPS421: 2000 B

Комбінації вимірювань та аналізу

Контрольна точка Підгрупа Показання 1 Показання 2 Показання 3 Показання 4
Вхід електроприводу
Напруга та струм
Фаза-фаза В-А-Гц В змін. + пост. струму А змін. + пост. струму Гц
В пікова В макс. пікова В мін. пікова В міжпікова Пік-фактор
А пікова А макс. пікова А мін. пікова А міжпікова Пік-фактор
Фаза-земля В-А-Гц В змін. + пост. струму А змін. + пост. струму Гц
В пікова В макс. пікова В мін. пікова В міжпікова Пік-фактор
А пікова А макс. пікова А мін. пікова А міжпікова Пік-фактор
Асиметрія напруги Асиметрія В змін. + пост. струму В змін. + пост. струму В змін. + пост. струму Асиметрія
Пік В міжпікова В міжпікова В міжпікова
Асиметрія струму Асиметрія А змін. + пост. струму А змін. + пост. струму А змін. + пост. струму Асиметрія
Пік А міжпікова А міжпікова А міжпікова
Шина постійного струму електроприводу
Постійний струм В пост. струму В міжпікова В макс. пікова
Пульсації В змін. струму В міжпікова Гц
Вихід електроприводу
Напруга та струм (фільтровані) В-А-Гц В ШІМ А змін. + пост. струму Гц В / Гц
В пікова В макс. пікова В мін. пікова В міжпікова Пік-фактор
А пікова А макс. пікова А мін. пікова А міжпікова Пік-фактор
Асиметрія напруги Асиметрія В ШІМ В ШІМ В ШІМ Асиметрія
Пік В міжпікова В міжпікова В міжпікова
Модуляція напруги
Фаза-фаза Масштабування 1 В ШІМ В міжпікова Гц В / Гц
Масштабування 2 В макс. пікова В мін. пікова Дельта В
Масштабування 3, пік В макс. пікова Дельта В/с Пік часу наростання Викид
Масштабування 3, рівень Дельта В Дельта В/с Рівень часу наростання Викид
Фаза-земля Масштабування 1 В ШІМ В міжпікова В макс. пікова В мін. пікова
Масштабування 2 В макс. пікова В мін. пікова Дельта В Гц
Масштабування 3, пік В макс. пікова Дельта В/с Пік часу наростання Викид
Масштабування 3, рівень Дельта В Дельта В/с Рівень часу наростання Викид
Фаза-постійний струм + Масштабування 1 В ШІМ В міжпікова В макс. пікова В мін. пікова
Масштабування 2 В макс. пікова В мін. пікова Дельта В Гц
Масштабування 3, пік В макс. пікова Дельта В/с Пік часу наростання Викид
Масштабування 3, рівень Дельта В Дельта В/с Рівень часу наростання Викид
Фаза-постійний струм — Масштабування 1 В ШІМ В міжпікова В макс. пікова В мін. пікова
Масштабування 2 В макс. пікова В мін. пікова Дельта В Гц
Масштабування 3, пік В макс. пікова Дельта В/с Пік часу наростання Викид
Масштабування 3, рівень Дельта В Дельта В/с Рівень часу наростання Викид
Вхід електродвигуна
Напруга та струм (фільтровані) В-А-Гц В ШІМ А змін. + пост. струму Гц В / Гц
В пікова В макс. пікова В мін. пікова В міжпікова Пік-фактор
А пікова А макс. пікова А мін. пікова А міжпікова Пік-фактор
Асиметрія напруги Асиметрія В ШІМ В ШІМ В ШІМ Асиметрія
Пік В міжпікова В міжпікова В міжпікова
Асиметрія струму Асиметрія А змін. + пост. струму А змін. + пост. струму А змін. + пост. струму Асиметрія
Пік А міжпікова А міжпікова А міжпікова
Модуляція напруги
Фаза-фаза Масштабування 1 В ШІМ В міжпікова Гц В / Гц
Масштабування 2 В макс. пікова В мін. пікова Дельта В
Масштабування 3, пік В макс. пікова Дельта В/с Пік часу наростання Викид
Масштабування 3, рівень Дельта В Дельта В/с Рівень часу наростання Викид
Фаза-земля Масштабування 1 В ШІМ В міжпікова В макс. пікова В мін. пікова
Масштабування 2 В макс. пікова В мін. пікова Дельта В Гц
Масштабування 3, пік В макс. пікова Дельта В/с Пік часу наростання Викид
Масштабування 3, рівень Дельта В Дельта В/с Рівень часу наростання Викид
Вал електродвигуна
Напруга на кінцях валу Події вимк. В міжпікова
Події ввімк. Дельта В Час наростання / спадання Дельта В/с Подій / сек
Вхід, вихід електроприводу та вхід електродвигуна
Гармоніки Напруга В змін. струму В основна Гц основна % THD
Сила струму Змін. струм, А А основна Гц основна % THD/TDD

Комплектація

  • Аналізатор роботи електроприводів Fluke MDA-550-III — 1 шт.
  • Літій-іонний акумуляторний блок BP 291 — 1 шт.
  • Зарядний пристрій / мережевий адаптер BC190 — 1 шт.
  • Давачі високої напруги VPS421 100:1 з затискачами «крокодил» — 3 шт.
  • Давач напруги 500 МГц VPS410-II-R 10:1 — 1 шт.
  • Струмовимірювальні кліщі і400s — 3 шт.
  • Комплект (3 щітки) для вимірювання напруги на валу SVS-500 — 1 шт.
  • Тримач давача — 1 шт.
  • Двокомпонентний стрижень-подовжувач з магнітною основою — 1 шт.
  • Кейс Fluke C437-II — 1 шт.
  • Програмне забезпечення FlukeView-2 для ПК (повна версія) — 1 шт.
  • Апаратний ключ Wi-Fi — 1 шт.
Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту gsmserver.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Онлайн
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти