Закрити
Фільтри

STEAM-набір 4M В'язання шпицями та гачком 00-05539

Код: 906273
STEAM-набір 4M В'язання шпицями та гачком 00-05539
Все про товар
Повний опис
Характеристики
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1122.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Оцінити товар
У комплекті – нитки різних кольорів, 2 гачки, 3 п’яльця-тримачі, голка та детальна інструкція зі створення в’язаних шедеврів. Для дітей віком від 5 років. Читати далі
1122.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
Порівняти
Порівняти
1122.00 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі є все для активного відпочинку: дім на колесах, лісова локація та вітрильник. Допоможіть трьом друзям зібрати речі та дістатися пункту призначення.
Наявність на складі:
  • Львів
ID: 905013 1.1 кг
Набір для справжніх ерудитів з усім необхідним для 42 експериментів та відкриттів. Перетворіть домівку на лабораторію! Для дітей від 8 років.
Наявність на складі:
  • Львів
ID: 904003 2.3 кг
Повний опис

Яскравий набір для затятих любителів рукоділля та нових його прихильників. У коробці – все необхідне для створення ексклюзивних виробів. Зокрема на спеціальних зубчастих п’яльцях можна плести колові полотна різного діаметру, з допомогою гачків – деталі й аксесуари на будь-який смак. У м’якого ведмедика немає теплої шапки, а ляльці нічого вдягти на прогулянку? Саме час поповнити іграшковий гардероб дизайнерськими речами.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Пориньте у веселий світ хенд-мейду разом із ! Почніть із найпростішого – набору петель. Далі – лицьова гладь та перші візерунки. Удосконалюйте свої вміння і вже невдовзі зможете похизуватися справжніми витворами мистецтва – від мініатюрних метеликів і серветок до телефонних чохлів та шарфиків. Довіртеся фантазії, вона точно не підведе!

В’язання розвиває уяву, естетичний смак, абстрактне мислення, сприяє посидючості, тренує дрібну моторику рук, концентрацію уваги, формує акуратність, а також знайомить із поняттями композиції й колористики.

Кому подарувати

Юним модельєрам віком від 5 років або дорослим, які мріють про нове хобі. Набір гарно зарекомендував себе на уроках трудового навчання та майстер-класах для початківців.

Про виробника

Науково-пізнавальні набори 4М – це простий та цікавий спосіб вивчення різноманітних фізичних явищ, принципів конструювання та застосування альтернативних джерел енергії. Найкраще такі набори підходять дітям шкільного віку, адже саме в цей час вони неабияк допитливі та прагнуть дослідити весь світ в найкоротші терміни. В асортименті виробника ви знайдете цікаві набори для дослідження природних явищ, проведення експериментів, конструювання роботів та механізмів тощо.

Характеристики

Вік від 5 років
Габарити опаковання 375 мм × 285 мм × 65 мм
Країна-виробник Китай

Комплектація

  • В’язальні п’яльця – 3 шт.
  • Допоміжна шпиця – 1 шт.
  • Гачки – 2 шт.
  • Нитки – 7 мотків
  • Голка – 1 шт.
  • Інструкція (англійською) – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій 4M.

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера.
Копіювання матеріалів з сайту gsmserver.com.ua дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.
Характеристики
Вік
  • 8-13 років
Тип
  • для самостійного складання
Навички
  • інженерія
  • творче мислення
  • дрібна моторика
  • абстрактне мислення
Кількість елементів
  • 100 - 199
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Онлайн Техпідтримка Онлайн
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти